Kostenbesparingen

Air-Pot® gebruiken is niet gewoon een bak kiezen, het is een beslissing om de hele manier waarop u planten kweekt te veranderen. In vergelijking met normale plantenbakken is de Air-Pot® niet goedkoop, maar de enorme voordelen die de planten van topkwaliteit in het Air-Pot-systeem opleveren, wegen zeker op tegen de initiële investering.

  • Planten die met het Air-Pot-systeem worden gekweekt, zijn gezonde planten. Gezonde planten verkopen sneller en voor hogere prijzen.
  • Planten die met het Air-Pot-systeem worden gekweekt, groeien sneller, waardoor uw voorraadrotatie versnelt en u meer winst maakt.
  • Planten die met het Air-Pot-systeem worden gekweekt, zijn beter bestand tegen ziekten. U verliest dus minder planten en hoeft minder uit te geven aan fungiciden en pesticiden.
  • Planten die met het Air-Pot-systeem worden gekweekt, hoeven minder vaak te worden verpot. Dit verlaagt de arbeidskosten.
  • Het Air-Pot-systeem biedt u meer flexibiliteit. Planten kunnen een tweede seizoen in een Air-Pot® blijven staan in plaats van ze met korting te verkopen. Of u kunt een grotere pot gebruiken voor een waardevollere plant in het volgende seizoen
  • Planten die met het Air-Pot-systeem worden gekweekt, wortelen beter in wanneer ze worden gepland. U lijdt dus geen verliezen bij de vervanging en uw tevreden klanten komen terug om meer te bestellen.

De vraag is dus niet “hoe kan ik het me veroorloven om het Air-Pot-systeem te gebruiken”, maar “hoe kan ik het me veroorloven om het niet te doen?”

“We promoten altijd het Air-Pot-systeem vanwege de geweldige wortels die het creëert. We zijn erg innovatief en gebruiken het als concurrentievoordeel”

Robert Wilkins – Ruskins Trees

Meer experts