De Experts – Organisaties

In veel landen gebruiken tuinbouworganisaties het Air-Pot-systeem voor hun onderzoek en hun werk op het gebied van natuurbehoud. De beste botanische experts gebruiken de voordelen van het systeem en vertrouwen erop om de mooiste exemplaren van een plan te kweken voor hun academisch onderzoek en werk op het gebied van natuurbehoud.

De Koninklijke plantentuin van Edinburgh en de het National Pinetum in Bedgebury gebruiken het systeem om bedreigde soorten te kweken in het kader van het internationale project voor de bescherming van coniferen. In de Koninklijke plantentuin van Kew worden meer dan 2500 plantensoorten in Air-Pot® gekweekt.

Meer experts – Landschapsarchitecten

“Air-Pot® veroorzaakten een revolutie in onze kweek van bomen voor het iCONic-project. Het is een dynamisch systeem dat meer flexibiliteit biedt dan traditionele bakken en zorgt voor planten van de hoogste kwaliteit”

Tom Christian – Royal Botanic garden, Edinburgh

iCONic is een toonaangevend project voor natuurbehoud in Schotland dat enkele van de opmerkelijkste bomen ter wereld van uitsterving wil redden.

Meer experts – Tuinbouwbedrijven