De experts – Tuinbouwbedrijven

Kleine dingen

Commerciële tuinbouwbedrijven in vele landen maken gebruik van de voordelen van het Air-Pot-systeem om een voorraad van fantastische planten van allerlei soorten te kweken. Bomen die in het Air-Pot-systeem worden gekweekt, moeten minder worden verpot en maken stockbeheer flexibeler. Wanneer ze worden geplant, zetten ze zich met hun fantastische wortels meteen vast in het landschap. Hierdoor is het aantal planten dat verloren gaat veel lager.

Van coniferen op de rand van de noordpoolcirkel tot palmbomen in de Golf, van Engelse hagen tot sinaasappelbomen in Florida, het Air-Pot-systeem helpt professionele kwekers over de hele wereld om sneller betere bomen te kweken.

Meer experts – Organisaties

Fruit en groenten

“Fantastische wortels, betere planten, betere oogst. Een Air-Pot® biedt het mij allemaal.”
Biologisch landbouwer Lyn Steward uit Florida kan zeven maanden lang voortdurend tomaten oogsten.

Air-Pot® voor fruit en groenten

“Het mislukt bijna nooit, en als het toch mislukt, is het omdat iemand de boom geen of te veel water heeft gegeven”

Steve McCurdy – Majestic Trees

Meer experts – Landschapsarchitecten

Grote dingen

Het Air-Pot-systeem is echt uniek omdat u het kunt gebruiken om elk formaat van boom in een bak te plaatsen, zelfs hele grote exemplaren.. De onderdelen van een Air-Pot-wand kunnen in elke opstelling worden opgebouwd, waardoor u elke grootte of vorm van bak kunt maken. Bepaalde tuinbouwbedrijven zijn gespecialiseerd in het kweken van bomen van topkwaliteit met het systeem. Dankzij de fantastisch dichte bal wortels die door het luchtsnoeien wordt gecreëerd, kunt u zelfs de grootste bomen eenvoudig verplaatsen en ter plaatse planten.

Air-Pot U

Uit de flexibiliteit van de Air Pot-wand is een volledig nieuwe aanpak voor de kweek van wortelstokbomen ontstaan. De hangende bakken op een hoogte bieden alle voordelen van de kweek met het Air-Pot-systeem, zorgen dat het werk met de planten comfortabeler wordt en maken het mogelijk om de oogst mechanisch uit te voeren.